Rólunk –
ismerj meg bennünket

kik vagyunk?

Anikó vagyok, a Barangolj Belloval! nevű blog szerzője és a címszereplő angol cocker spániel, Bello legfőbb társa.

Nagyon szeretek kirándulni, utazni. Korábban Magyarországon éltem, s dolgoztam. S most, hogy már gyermekeim kirepültek a családi fészekből, férjemmel és kiskutyánkkal járom a Bajor Nemzeti parkot, s Passau környékét. No persze, mivel Bello remekül viseli az utazást, így néha messzebbre is merészkedünk. Ezekről a túrákról szeretnénk itt beszámolni, s tanácsot adni szállásokról, kávézókról, kutyaiskolákról, s mindenről, amit éppen látunk, tapasztalunk és ajánlunk vagy éppenséggel ellenzünk.

Bello, jelen blog főszereplője, 2 éves, Szentesen született a New One Tiszaparti Alkony kennelben. Innen költözött mostani lakóhelyére, Németországba. Schönbergben él gazdáival, akik nagyon szeretnek utazni. Sajnos repülőre együtt nem ülhetünk, de gyalog, autóval és kerékpárral is szívesen barangolunk. Célunk, hogy ezekről a kutyás élményekről adjunk beszámolót és, hogy az utazáshoz kötődő tapasztalatainkat megosszuk. Továbbá szeretnénk ötleteket adni a kutyás élményekhez, kikapcsolódáshoz. Igyekszünk megosztani veletek minden kutyás programot is, amit Bello (és a gazdija) érdekesnek talál.

Köszönjük, ha Facebook oldalunkat is meglátogatod, s persze, ha te is egy Blog írója vagy, hasonló témában várjuk jelentkezésed, keress meg és támogassuk egymást vendég írásokkal!

Sétáljunk együtt Passauban!

Amennyiben egy idegenvezetős magyar nyelvű városnézésen szeretnél részt venni Passauban, jelentkezz nálunk, szívesen körbe vezetünk.

Városnézés Passauban
Passau magyar szemmel
Kutyás séta Passauban

Itt jártunk már!

Scroll to Top