PASSAU ÉS KÖRNYÉKE MÚZEUMAI KUTYÁVAL

Összegyűjtöttünk nektek egy kis listát a környéken látogatható múzeumokról, ahol már mi is jártunk. Látogassatok el ti is ezekre a helyekre, remek időtöltés!

Múzeumok:

Baumwipfelpfad Bayerischer Wald

Ahol a parkban sétálhatnak a 4lábúak. Sajnos a kilátóhoz nem mehetünk fel, s az épületben levő kiállítást sem látogathatják. Viszont vannak zárható kalitkák, vizestállal, ahol pihenhetnek a kutyusok.

Keltendorf Gabreta

Egykedves kis „Kelta” falú, mely a kelta időket idézi fel számunkra. Szabadtéri múzeum, figyeljétek a honlapját, mert nincs mindig nyitva.

Mittelalterischen Foltermuseum

Passsauban a Dunaparton találjátok ezt a kis múzeumot, mely a középkor kínzóeszközeit idézi fel, elég félelmetes. Nyáron kellemes hűvös, mert a pincében van, s friss vízzel várják a kutyusokat.

Veste Oberhaus

A Georgberg-en található erőd remek sétahely, de csak a kültérbe engedik be a kutyusokat, az épületbe lévő múzeum már elzárt a kutyák elől.

Wildpark Schloss Ortenburg

A park területe látogatható kutyusokkal, az állatok nincsenek szabadon, kerítés mögött várják a látogatókat. S a kastélyudvarba is bemehetnek a négylábúak.

Museumsdorf Bayerischer Wald

A Dreiburgensee -nél található múzeumban kutyusok is sétálhatnak, igaz csak pórázon. S a mellette lévő szép fürdőtó tó parján is érdemes egy kis barangolást tenni. Bejegyzéseink között már írtunk erről a helyről, itt találjátok: Dreiburgensee – a napozóteraszos kiránduló tó

Térkép:

Scroll to Top